ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου: “Ο λαός σώζει τον λαό”

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αγγλία έστειλαν τρόφιμα για είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και εξέδωσαν ανακοίνωση οργής κατά της Πολιτείας.

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου: “Ο λαός σώζει τον λαό” | panathinaikos24.gr

Η ανακοίνωση από τη Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και το ελάχιστο καθήκον μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Μέσα στο Σ/Κ με συντονισμένες κινήσεις συγκεντρώσαμε και μεταφέραμε τρόφιμα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας στη Β. Εύβοια. Νιώθουμε απέραντη οργή και θλίψη για την επαναλαμβανόμενη ανικανότητα της πολιτείας να προστατέψει για ένα ακόμη καλοκαίρι τη χώρα από τις πυρκαγιές και την εγκληματική της αδιαφορία να ενισχύσει τα δασαρχεία και την πυροσβεστική (χορτάσαμε από δισεκατομμύρια σε μπάτσους και εξοπλιστικά). Η εκκένωση περιοχών “κύριοι”, δεν αποτελεί “επιτυχία” αλλά αναδεικνύει το μηδενικό (ή και επιλεκτικό) σας πλάνο, την πλήρη σύγχυση και την παραδοχή μιας ακόμη αποτυχίας σας.

Τους την έφερε ο Μένιος Φουρθιώτης…
Τους την έφερε ο Μένιος Φουρθιώτης… 5.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σύνδεσμός μας, όπως και σύσσωμη η Θύρα 13, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή με πράξεις. Καλούμε όλο τον κόσμο να συνεχίσει να συνεισφέρει για όλους τους πληγέντες που το χουν τόσο άμεση ανάγκη. Ο λαός σώζει το λαό!

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου ☘️

ΥΓ.1. Δύναμη και κουράγιο σε όλους τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα που έχασαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, τα ζωάκια που κάηκαν και τις εκατοντάδες χιλιάδες δασικές εκτάσεις και οικοσυστήματα που καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ένα μεγάλο respect σε όλους τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με όσα μέσα έχουν!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close