ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου: “Ο λαός σώζει τον λαό”

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Αγγλία έστειλαν τρόφιμα για είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους και εξέδωσαν ανακοίνωση οργής κατά της Πολιτείας.

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου:

Η ανακοίνωση από τη Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και το ελάχιστο καθήκον μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές. Μέσα στο Σ/Κ με συντονισμένες κινήσεις συγκεντρώσαμε και μεταφέραμε τρόφιμα και φάρμακα για τους συνανθρώπους μας στη Β. Εύβοια. Νιώθουμε απέραντη οργή και θλίψη για την επαναλαμβανόμενη ανικανότητα της πολιτείας να προστατέψει για ένα ακόμη καλοκαίρι τη χώρα από τις πυρκαγιές και την εγκληματική της αδιαφορία να ενισχύσει τα δασαρχεία και την πυροσβεστική (χορτάσαμε από δισεκατομμύρια σε μπάτσους και εξοπλιστικά). Η εκκένωση περιοχών “κύριοι”, δεν αποτελεί “επιτυχία” αλλά αναδεικνύει το μηδενικό (ή και επιλεκτικό) σας πλάνο, την πλήρη σύγχυση και την παραδοχή μιας ακόμη αποτυχίας σας.

Ο σύνδεσμός μας, όπως και σύσσωμη η Θύρα 13, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή με πράξεις. Καλούμε όλο τον κόσμο να συνεχίσει να συνεισφέρει για όλους τους πληγέντες που το χουν τόσο άμεση ανάγκη. Ο λαός σώζει το λαό!

Θύρα 13 Ηνωμένου Βασιλείου ☘️

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΥΓ.1. Δύναμη και κουράγιο σε όλους τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα που έχασαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, τα ζωάκια που κάηκαν και τις εκατοντάδες χιλιάδες δασικές εκτάσεις και οικοσυστήματα που καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ένα μεγάλο respect σε όλους τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που μάχονται με όσα μέσα έχουν!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.