ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εφιάλτης δίχως τέλος: Εκκενώνεται η Αβγαριά, τιτάνια μάχη για να μη φτάσει η φωτιά στην Ιστιαία!

Δραματικές στιγμές στη βόρεια Εύβοια, καθώς με νέο έκτακτο μήνυμα του 112 οι κάτοικοι της περιοχής Αβγαριά καλούνται να εγκαταλείψουν την περιοχή με κατεύθυνση προς την Ιστιαία!

Εφιάλτης δίχως τέλος: Εκκενώνεται η Αβγαριά, τιτάνια μάχη για να μη φτάσει η φωτιά στην Ιστιαία! | panathinaikos24.gr

Δραματική παραμένει η κατάσταση στην Εύβοια, με τη φωτιά να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα την Ιστιαία και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να μάχονται για να την κρατήσουν έξω από την πόλη. Οι καπνοί έχουν καλύψει, πλέον, την ευρύτερη περιοχή και οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες.

Παρελθόν: Τέλος ο Φιλιππίδης!
Παρελθόν: Τέλος ο Φιλιππίδης! 261.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα, στη «μάχη» της κατάσβεσης στην Εύβοια έχουν ριχτεί και πυροσβέστες από τη Σερβία, οι οποίοι συνδράμουν τις προσπάθειες των Ελλήνων συναδέλφων τους

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 19:30 της Δευτέρας, η Πολιτική Προστασία έδωσε εντολή, μέσω του 112, για την εκκένωση της Αβγαριάς, ζητώντας από τους κατοίκους να κατευθυνθούν προς Ιστιαία. Στο συγκεκριμένο χωριό είχε σημειωθεί αναζωπύρωση μετά το μεσημέρι, η οποία απέκτησε τεράστιες διαστάσεις, καθώς είχαν ενισχυθεί οι άνεμοι. Η φωτιά καίει το δάσος σε χαράδρα και είναι δύσκολο για τους πυροσβέστες να πλησιάσουν το μέτωπο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close