ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πυρκαγιά στην Εύβοια: Κάτοικος και ρεπόρτερ ξεσπούν σε λυγμούς – Συγκλονιστική σκηνή σε ζωντανή σύνδεση

Μια πρωτόγνωρη στιγμή καταγράφηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Open - «Δεν φοβάμαι για τον εαυτό μου, αλλά για το σπίτι μου» είπε ο ηλικιωμένος κάτοικος της Εύβοιας.

Πυρκαγιά στην Εύβοια: Κάτοικος και ρεπόρτερ ξεσπούν σε λυγμούς – Συγκλονιστική σκηνή σε ζωντανή σύνδεση | panathinaikos24.gr

Μια πρωτόγνωρη στιγμή καταγράφηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Open – «Δεν φοβάμαι για τον εαυτό μου, αλλά για το σπίτι μου» είπε ο ηλικιωμένος κάτοικος της Εύβοιας.

Παρελθόν: Τέλος ο Φιλιππίδης!
Παρελθόν: Τέλος ο Φιλιππίδης! 261.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο καταγράφηkε στον «αέρα» του Open, όταν κάτοικος του χωριού Γαλατσώνα, που βρίσκεται στα περίχωρα της Ιστιαίας, ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στις κάμερες.

«Δεν φοβάμαι για τον εαυτό μου, φοβάμαι για το σπίτι μου» είπε ο κάτοικος, που βλέπει τις φλόγες να κυκλώνουν το χωριό του, ενώ ζητούσε βοήθεια από το συνεργείο και τη ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη, καθώς είναι μόνος και αβοήθητος.

Η ρεπόρτερ, που μαζί με τους συναδέλφους της στο Open καταγράφουν νυχθημερόν τις εξελίξεις και δίνουν φωνή στους κατοίκους που βλέπουν την φωτιά να κατασπαράσσει τους κόπους μιας ζωής, λύγισε και ξέσπασε και αυτή σε λυγμούς.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close