ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Lockdown στο Ηράκλειο Κρήτης

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ανακοινώνεται.

Lockdown στο Ηράκλειο Κρήτης

Ήδη χθες ανακοινώθηκε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στην Κρήτη με 440 νέες μολύνσεις εκ των οποίων οι 245 εντοπίστηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων και το Υπουργικό συμβούλιο αποφάσισαν να μπει σε lockdown, ανάλογο με εκείνο που έχει επιβληθεί στα Χανιά, και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Στον νομό Ηρακλείου αναμένεται να επιβληθούν τα παρακάτω περιοριστικά μέτρα:

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας: Από τη 01:00 έως τις 06:00 επιτρέπονται οι μετακινήσεις των πολιτών για τους ακόλουθους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους: α) Μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας και β) μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία).

Πηγή: flashnews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.