ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η ΔΕΛΤΑ στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη

H ΔΕΛΤΑ ανακοίνωσε ότι σταθεί στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη.

Η ΔΕΛΤΑ στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΔΕΛΤΑ, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει σήμερα τη νέα συνεργασία της με τον αρσιβαρίστα πρωταθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη και την εταιρική απόφασή της να τον στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη @delta_gr που από την πρώτη στιγμή με αναζήτησε και αποφάσισε να στηρίξει την προετοιμασία μου ως τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι! Είμαι ευγνώμων που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω. Κυρίως, η μεγάλη αγάπη που εισέπραξα απ΄ τον κόσμο όλες αυτές τις μέρες, αλλά και η στήριξη μιας τόσο σημαντικής ελληνικής εταιρείας, όπως η ΔΕΛΤΑ, δίνουν δύναμη στο «θηρίο» μέσα μου για να προσπαθήσω να φτάσω ως το Παρίσι! Πάμε… Αλλά, αυτή τη φορά, όλοι μαζί», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ_ΔΕΛΤΑ_photo__1_

Η ΔΕΛΤΑ -με συνέπεια και συνέχεια- υποστηρίζει αθλητές που προάγουν το ολυμπιακό ιδεώδες και κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους. Εδώ και 70 χρόνια, η ελληνική εταιρεία γάλακτος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας, θεωρεί χρέος της να στηρίζει τους νέους ανθρώπους στο να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, τιμώντας παράλληλα τη χώρα μας με τον προσωπικό τους αγώνα. Αλλά και θεωρεί ευθύνη της το να προάγει αυτά τα εξαιρετικά πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Με ενσυναίσθηση και υπερηφάνεια, η ΔΕΛΤΑ στέκεται από σήμερα στο πλευρό του Θοδωρή Ιακωβίδη, στηρίζοντας όλη την πορεία του έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και εύχεται καλή επιτυχία στον δύσκολο στόχο που έχει θέσει!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ίδιο πλαίσιο, η ΔΕΛΤΑ διαχρονικά στηρίζει αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως η μακροχρόνια συνεργασία της με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, η οποία ενδυναμώθηκε κατά την πορεία του για το Τόκυο, αλλά και αθλητές των Παραολυμπιακών αγώνων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...