ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άγνοια Παναθηναϊκού για Χατζηγιοβάνη και Αλτάι και όσα γράφονται στο twitter περί συμφωνίας

Τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης επανήλθαν αναφορικά με το ενδιαφέρον της Αλτάι για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, αναφέροντας πως ο Έλληνας εξτρέμ θα μεταβεί στην Τουρκία την Πέμπτη, προκειμένου να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Αλτάι.

Άγνοια Παναθηναϊκού για Χατζηγιοβάνη και Αλτάι και όσα γράφονται στο twitter περί συμφωνίας

Ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι πληροφορίες των Τούρκων είναι λανθασμένες, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δηλώνουν άγνοια για όσα γράφονται, υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια νέα εξέλιξη στην υπόθεση του ενδιαφέροντος της νεοφώτιστης ομάδας και του 24χρονου άσου.

Ως εκ τούτου αν η Αλτάι δεν προχωρήσει στην καταβολή τουλάχιστον 1,5 εκατομμυρίων ευρώ δεν μπορεί να ελπίζει στην απόκτηση του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του «τριφυλλιού» στο φιλικό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Πλέον μένει να φανεί εάν τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει κάποια αλλαγή σκηνικού κάτι που επί του παρόντος δεν υφίσταται.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.740 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.