ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Καταρρακτώδεις βροχές, κεραυνοί και χαλάζι σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

Aπότομη αλλαγή στο σκηνικό του καιρού καταγράφηκε από το απόγευμα της Τετάρτης σε πολλές περιοχές της χώρας, μετά τα «40άρια», σημειώθηκαν καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Καιρός: Καταρρακτώδεις βροχές, κεραυνοί και χαλάζι σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας

Απότομη αλλαγή στο σκηνικό του καιρού καταγράφηκε από το απόγευμα της Τετάρτης σε πολλές περιοχές της χώρας, μετά τα «40άρια», σημειώθηκαν καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Εύβοια: Βροχές από Αιδηψό μέχρι Μαντούδι

Το βράδυ της Τετάρτης (λίγο μετά τις 23.30) ξεκίνησε η κακοκαιρία και στη Βόρεια Εύβοια ενώ σύμφωνα με το evima βροχή έπεσε από την Αιδηψό μέχρι και το Μαντούδι σε πληγείσες περιοχές.

Έριξε χαλάζι στη Λαμία 

Χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα της Τετάρτης τα χωριά της Υπάτης και γενικότερα χωριά γύρω από την Οίτη, από τη βορειοδυτική πλευρά της φτάνοντας μέχρι το νότιο κομμάτι στην Παύλιανη. Η έντονη χαλαζόπτωση ευτυχώς δεν είχε μεγάλη διάρκεια και ίσως έτσι να γλίτωσαν κάποιες καλλιέργειες σύμφωνα με το lamiareport.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπουρίνια και στη Θεσσαλία

Εικόνες κατακλυσμού καταγράφηκαν στο κέντρο της Λάρισας μετά το μεγάλο μπουρίνι που έπληξε την πόλη. Στην κεντρική πλατεία, το βράδυ της Τετάρτης, ένα δέντρο άνοιξε στα δύο παρασύροντας καλώδια από τους ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με το onlarissa.

Το μπουρίνι πέρασε και από το Βόλο λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ, με πολύ ισχυρούς ανέμους με τους κατοίκους να πιάνονται… απροετοίμαστοι, τρέχοντας να προφυλαχθούν, όπως μεταδίδει το magnesianews.

Η κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα

Κύμα κακοκαιρίας χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης τη Βόρεια Ελλάδα με βροχές, κεραυνούς και ισχυρούς ανέμους. Στη Χαλκιδική, στο δήμο Σιθωνίας οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Καταρρακτώδης βροχή σημειώθηκε το βράδυ και στη Θεσσαλονίκη μετά τον καύσωνα που επικρατούσε τις τελευταίες μέρες.

Χαλκιδική: Ξέσπασαν φωτιές από κεραυνούς

Την ίδια ώρα, δύο φωτιές ξέσπασαν στη Χαλκιδική, από κεραυνούς. Και στις δύο περιπτώσεις οι φλόγες σημειώθηκαν σε δασικές εκτάσεις, με την πυροσβεστική να καταφέρνει να περιορίσει τα πύρινα μέτωπα.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.