ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρόταση της Βέιλε για Καμπετσή – Αναμένονται εξελίξεις

Η ομάδα της Δανίας θέλει να αποκτήσει τον Αργύρη Καμπετσή και προχώρησε σε επίσημη πρόταση προς τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Πρόταση της Βέιλε για Καμπετσή - Αναμένονται εξελίξεις

Το φιλολογικό ενδιαφέρον που υπήρξε προ ημερών από τη Βέιλε για τον Αργύρη Καμπετσή, μετουσιώθηκε σε έμπρακτο.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος της Δανίας, κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Αργύρη Καμπετσή, με τις δυο πλευρές να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στον Παναθηναϊκό βλέπουν με θετικό μάτι την πώληση του νεαρού ποδοσφαιριστή, αρκεί όμως να τους ικανοποιήσει και οικονομικά η Βέιλε, η οποία πριν λίγο καιρό απέκτησε τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη από το «τριφύλλι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις, ωστόσο τούτη την ώρα οι πιθανότητες για να κλείσει με θετικό τρόπο η υπόθεση είναι πάρα πολλές.

Θυμίζουμε πως, ο παίκτης πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε προχωρήσει η υπόθεση της μετακίνησής του στην τουρκική Γκεζτεμπέ με οικονομικό όφελος για τους «πράσινους» περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο οι Τούρκοι είχαν διοικητικές ανακατατάξεις και έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.