ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σκέφτεται ξανά Καμπετσή η Γκεζτέμπε, αλλά…»

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Γκεζτέμπε θα επανέλθει ξανά για τον Αργύρη Καμπετσή, μόνο αν ένας εκ των Ιντέγιε και Γιάχοβιτς αποχωρήσουν.

«Σκέφτεται ξανά Καμπετσή η Γκεζτέμπε, αλλά...»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ” yeniasir”η Γκεζτέμπε έχει στη λίστα της ακόμα τον Αργύρη Καμπετσή, ωστόσο υπάρχει μία μόνο περίπτωση για να κινηθεί εκ νέου για την απόκτησή του.

Για να γίνει λοιπόν αυτό θα πρέπει ένας εκ των επιθετικών της ομάδας να απ0χωρήσει. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι ο Ιντέγιε Μπράουν και ο Αντίς Γιάχοβιτς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν, παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα η Βέιλε κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του και έχει το πλεονέκτημα. Βέβαια, πρέπει να δούμε το αν θέλει ο Καμπετσής ή όχι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.245 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα για τον Καμπετσή:

«Η τουρκική ομάδα έχει ως εναλλακτική λύση τον Αργύρη Καμπέτση. Σε περίπτωση που ένας εκ των   Ιντέγιε ή  Γιάχοβιτς αποχωρήσουν, τότε η διοίκηση θα κινηθεί για τον Έλληνα παίκτη. Ο Καμπετσής από τον Παναθηναϊκό αρέσει στην τουρκική ομάδα και μάλιστα υπάρχει στην ατζέντα της από τον Μάιο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...