ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σκέφτεται ξανά Καμπετσή η Γκεζτέμπε, αλλά…»

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Γκεζτέμπε θα επανέλθει ξανά για τον Αργύρη Καμπετσή, μόνο αν ένας εκ των Ιντέγιε και Γιάχοβιτς αποχωρήσουν.

«Σκέφτεται ξανά Καμπετσή η Γκεζτέμπε, αλλά…» | panathinaikos24.gr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ” yeniasir”η Γκεζτέμπε έχει στη λίστα της ακόμα τον Αργύρη Καμπετσή, ωστόσο υπάρχει μία μόνο περίπτωση για να κινηθεί εκ νέου για την απόκτησή του.

Βγάζει γούστα η Πανάθα!
Βγάζει γούστα η Πανάθα! 3.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να γίνει λοιπόν αυτό θα πρέπει ένας εκ των επιθετικών της ομάδας να απ0χωρήσει. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι ο Ιντέγιε Μπράουν και ο Αντίς Γιάχοβιτς σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν, παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα η Βέιλε κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του και έχει το πλεονέκτημα. Βέβαια, πρέπει να δούμε το αν θέλει ο Καμπετσής ή όχι.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα για τον Καμπετσή:

«Η τουρκική ομάδα έχει ως εναλλακτική λύση τον Αργύρη Καμπέτση. Σε περίπτωση που ένας εκ των   Ιντέγιε ή  Γιάχοβιτς αποχωρήσουν, τότε η διοίκηση θα κινηθεί για τον Έλληνα παίκτη. Ο Καμπετσής από τον Παναθηναϊκό αρέσει στην τουρκική ομάδα και μάλιστα υπάρχει στην ατζέντα της από τον Μάιο»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close