ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναχωρεί για Τεργέστη ο Παναθηναϊκός για το φιλικό με τη Μίλαν

Η «πράσινη» αποστολή αναχωρεί σήμερα για την Τεργέστη, όπου το Σάββατο (14/08), το «τριφύλλι», θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μίλαν στη σπουδαιότερη φιλική αναμέτρηση της προετοιμασίας του.

Αναχωρεί για Τεργέστη ο Παναθηναϊκός για το φιλικό με τη Μίλαν

Το σπουδαιότερο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό, με την «πράσινη» αποστολή να ταξιδεύει σήμερα για την Τεργέστη της Ιταλίας, όπου αύριο Σάββατο (14/08), θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει μαζί του στην αποστολή τόσο τον Φεντερίκο Μακέντα, όσο και τον νεαρό Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό της περασμένης Τρίτης στη Λεωφόρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Με αυτή την αναμέτρηση κόντρα στους «Ροσονέρι», ολοκληρώνονται τα φιλικά της φετινής προετοιμασίας για το «τριφύλλι», όπου με την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα ανεβάσει στροφές ώστε να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμο για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.677 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του 26 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Σάρλια.

Στην Ελλάδα ωστόσο, θα παραμείνουν οι ανέτοιμοι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Πούγγουρας, αλλά και ο νεαρός Χατζηγιαννάκης,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...