ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μίνι ανασχηματισμός: Υπουργός Επικρατείας ο Σκέρτσος, κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Ιωάννης Οικονόμου

Αναλυτικά όλες οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Μίνι ανασχηματισμός: Υπουργός Επικρατείας ο Σκέρτσος, κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Ιωάννης Οικονόμου

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από την αναβάθμιση του του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστου Τριαντόπουλου σε Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου:

  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.
  • Ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Στη θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου παραμένει η κυρία Αριστοτελία Πελώνη.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του κυρίου Ιωάννη Οικονόμου.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.

Σημειώνεται ότι ήδη από την Πέμπτη, μετά τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού, όταν και προαναγγέλθηκε η πολιτική αναβάθμιση του Χρήστου Τριαντόπουλου ο ανασχηματισμός θεωρείτο θέμα χρόνου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 58.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ερώτημα, πλέον, που μένει να απαντηθεί είναι αν οι συγκεκριμένες αλλαγές θα είναι οι μόνες στις οποίες θα προβεί ο πρωθυπουργός ή αν το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί δομικός ανασχηματισμός προκειμένου να σηματοδοτηθεί η επανεκκίνηση που αναζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...