ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νέος team manager στην ακαδημία

Ο Θανάσης Παπαντωνίου αναλαμβάνει νέος team manager στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Νέος team manager στην ακαδημία

Ο Θανάσης Παπαντωνίου αναλαμβάνει νέος team manager στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Ο Παπαντωνίου είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό και τώρα μετακομίζει στον αιώνιο αντίπαλο, αρχίζοντας δουλειά για λογαριασμό του τριφυλλιού.

Μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media, ανέφερε: “Χαρούμενος για αυτό το νέο κεφάλαιο που ξεκινά από σήμερα στη ζωή μου. Ευχαριστώ την οικογένεια του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έγινε να αναλάβω καθήκοντα ως team manager της Ακαδημίας”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.