ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πτήση για Τεργέστη μέσα από την «πράσινη» παρακάμερα (Vid)

Η πτήση της «πράσινης» αποστολής από την Αθήνα για την Τεργέστη, μέσα από την παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Η πτήση για Τεργέστη μέσα από την «πράσινη» παρακάμερα (Vid)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε από την Αθήνα για την Τεργέστη το πρωινό το πρωί της Παρασκευής (13/08) και λίγη ώρα αργότερα προσγειώθηκε στην ιταλική πόλη για το φιλικό που θα διεξαχθεί κόντρα στη Μίλαν.

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακολούθησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και τα μέλη της διοίκησης και του τεχνικού τιμ και μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο youtube, κατέγραψε διάφορα στιγμιότυπα από την πτήση της «πράσινης» αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...