ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βράβευσαν το «τριφύλλι» οι φίλοι της Τριεστίνα (Pics)

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησαν οι φίλοι της Τριεστίνα, βραβεύοντας τον Παναθηναϊκό. Τι είπαν για τη σχέση της πόλης με την Ελλάδα.

Παναθηναϊκός: Βράβευσαν το «τριφύλλι» οι φίλοι της Τριεστίνα (Pics)

Η παρουσία του Παναθηναϊκού στην Τεργέστη για το σημερινό φιλικό κόντρα στη Μίλαν, ενεργοποίησε τη αθλητική κοινότητα της περιοχής.

Φίλοι της Τριεστίνα με την ονομασία «Γκρέγκοι» βρέθηκαν στο μέρος που καταλύει η «πράσινη» αποστολή και προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση.

Συγκεκριμένα οι Ιταλοί φίλαθλοι, βράβευσαν τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ανταποδίδουν και να προσφέρουν στους φιλάθλους επετειακά αναμνηστικά της ομάδας από την συμπλήρωση 50 ετών από το Έπος του Γουέμπλει που συμπληρώνονται φέτος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «Γκρέγκοι» ονομασία που πήραν από τα μέλη που ίδρυσαν την Τριεστίνα, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι από την παρουσία του Παναθηναϊκού στην περιοχή και μάλιστα ένας εξ αυτών μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου που ταξίδεψαν μαζί με την «πράσινη» αποστολή.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου, ο οποίος είναι και φίλαθλος του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στη σύνδεση της πόλης με την Ελλάδα, ενώ δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για επικαιρότητα γύρω από τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Τεργέστη είναι μια πόλη που έχει σχέση με την Ελλάδα. Σκεφτείτε ότι ο Άγιος Νικόλαος που βρίσκεται στην περιοχή αυτή, αλλά και κτίρια που είναι κοντά στην εκκλησία έχουν φτιαχτεί από Έλληνες. Πριν πολλά χρόνια ήρθαν στην Τεργέστη Έλληνες, οι οποίοι δεν άντεχαν υπό τον Οθωμανικό ζυγό, προκειμένου να επενδύσουν.

Αυτή τη στιγμή στην Τεργέστη ζουν γύρω στους 500 Έλληνες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα. Η χαρά μας που βρίσκεται εδώ είναι μεγάλη και γι’ αυτό και θέλαμε να τους τιμήσουμε.

Αυτό που πρέπει να σας πω είναι ότι η Τριεστίνα έχει φτιαχτεί και από Έλληνες και σε όλη την περιοχή εδώ τους έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Εγώ προσωπικά είμαι Παναθηναϊκός και σκεφτείτε ότι ανέβαλα το ταξίδι μου στην Ελλάδα για λίγες μέρες, προκειμένου να δω τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στο γήπεδο της Τεργέστης. Όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας και μακάρι στο μέλλον να ξαναγίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.