ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: πέθανε ο Γκερντ Μίλερ

Την θλιβερή είδηση για τον θάνατο του «μπόμπερ» στα 75 του χρόνια έκανε γνωστή η Μπάγερν.

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: πέθανε ο Γκερντ Μίλερ

Την θλιβερή είδηση για τον θάνατο του «μπόμπερ» στα 75 του χρόνια έκανε γνωστή η Μπάγερν.

Είναι αυτός που έβαλε  535 γκολ με τη φανέλα της Μπάγερν. Αυτός που στο Μουντιάλ του 1970 πέτυχε 10 γκολ σε 6 παιχνίδια. Αυτός που σκόραρε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1974. Αυτός που πήρε τη «Χρυσή Μπάλα» και ήταν  ο «Bomber der Nation».

Τους τελευταίους μήνες η κατάστασή του χειροτέρεψε. Είναι σαν να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα. Κρατάει τα μάτια του κλειστά, τρώει μόνο αλεσμένη τροφή. Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι γαλήνιος και ήρεμος. Δεν νομίζω ότι υποφέρει. Είναι σαν να κοιμάται και να προετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι. Απλώς ελπίζω να μην είναι σε θέση να αντιληφθεί την τρέχουσα κατάσταση και τη μοίρα του» είπε πριν από μερικούς μήνες η Ούλτσι, η σύντροφος της ζωής του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα θυμάται για πάντα πόσο σπουδαίος υπήρξε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.