ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στην αγορά για «άσο» – Οι εξελίξεις με Παπαπέτρου και οι σκέψεις για «4αρι»

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι, φέρνει εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο του Παναθηναϊκού. Οι κινήσεις για τη θέση «4», τι περιμένουν οι «πράσινοι» για Παπαπέτρου.

Παναθηναϊκός: Στην αγορά για «άσο» - Οι εξελίξεις με Παπαπέτρου και οι σκέψεις για «4αρι»

Η ξαφνική αποχώρηση του Τι Τζέι Μπρέι, έφερε μια αναστάτωση στο «πράσινο» στρατόπεδο, καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο που «έτρεχε» με τον Παναθηναϊκό και για τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και πως δεν σκοπεύει να γυρίσει στην Ευρώπη για να παίξει μπάσκετ. Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο για να είναι πλήρως καλυμμένοι, έβαλαν ρήτρα στην αποδέσμευση του Αμερικανού ύψους 100.000 ευρώ, σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα.

Παράλληλα η αποδέσμευση αυτή, βγάζει στην αγορά το «τριφύλλι» για απόκτηση ενός «άσου», ενώ γίνονται κινήσεις και για τη θέση «4», η οποία πρέπει να ενισχυθεί, αφού η υπόθεση με τον Νάιτζελ Χέιζ δεν προχώρησε. Ωστόσο η εξέλιξη με τον Μπρέι, μπορεί να διαφοροποιήσει τον παίκτη που θα έρθει στη θέση «4», με τον Δημήτρη Πρίφτη να επιθυμεί την απόκτηση ενός αθλητή με άλλα χαρακτηριστικά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.273 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό εκτός από το μέτωπο της ενίσχυσης, περιμένουν και τις εξελίξεις σχετικά με την παραμονή του Ιωάννη Παπαπέτρου που έχει ανανεώσει με την ομάδα, αλλά υπάρχει όρος για το NBA.

Όσο οι ημέρες κυλούν, ο Παπαπέτρου δείχνει πως θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ καθώς το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ έχει ατονήσει ενώ και η προθεσμία που υπάρχει, φτάνει στο τέλος της. Θυμίζουμε πως η διορία για το NBA, είναι μέχρι και τις 18 του τρέχοντος μήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...