ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά τώρα στον Δήμο Λαυρεωτικής – Κοντά σε σπίτια στην Κερατέα

Φωτιά ξέσπασε στον Δήμο Λαυρεωτικής - Καταγγελία για εμπρησμό από τον Δήμαρχο.

Φωτιά τώρα στον Δήμο Λαυρεωτικής - Κοντά σε σπίτια στην Κερατέα

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μαρκάτι στην Κερατέα στον Δήμο Λαυρεωτικής. Κινητοποιήθηκαν από την Πυροσβεστική επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV και ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζιάκας, η πυρκαγιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στην Κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί και μέσω στροβιλισμού ανεβαίνουν τα μποφόρ.

Η φωτιά έχει αλλάξει κατ’ επανάληψη κατεύθυνση λόγω του αέρα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 38 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 13 οχήματα και από αέρος 6 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Ήταν εμπρησμός

Μιλώντας στο OPEN TV ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς μίλησε για εμπρησμό. Όπως είπε η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών και επικαλέστηκε μαρτυρία κατά την οποία τη φωτιά έβαλε κάποιος κινούμενος με αυτοκίνητο.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.