ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μάγκας Νίκος Παππάς: “Δε θα πουλήσω εκδούλευση – Κάθε κύτταρό μου είναι Παναθηναϊκό”!

Ο Νίκος Παππάς παρουσιάστηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ και στις δηλώσεις που έκανε έδειξε γιατί πάνω απ' όλα είναι ντόμπρος, μάγκας και Παναθηναϊκός.

Μάγκας Νίκος Παππάς: “Δε θα πουλήσω εκδούλευση – Κάθε κύτταρό μου είναι Παναθηναϊκό”!

Ο Νίκος Παππάς παρουσιάστηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ και στις δηλώσεις που έκανε έδειξε γιατί πάνω απ’ όλα είναι ντόμπρος, μάγκας και Παναθηναϊκός.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε για την υποδοχή του κόσμου: «Είναι γεγονός… Ευχαριστώ και τα παιδιά της “Original”, τα οποία από τότε που έγινε γνωστό, ότι έρχομαι στην ΑΕΚ, με δέχτηκαν με θέρμη. Δεν θα πουλήσω εκδούλευση. Ξέρουν όλοι τα οπαδικά μου αισθήματα. Είμαι Παναθηναϊκός. Κάθε κύτταρό μου είναι «Παναθηναϊκό» πάνω μου. Και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ να παίξουν στο ποδόσφαιρο μεθαύριο εγώ θα είμαι Παναθηναϊκός.

Αυτό δεν αναιρεί, όμως, ότι σε ιδεολογικά και σε άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα, έχουμε κοινό παρανομαστή με τους οπαδούς της ΑΕΚ. Το γνωρίζουν και το εκτιμούν αυτό. Η εκτίμησή τους με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο και με τιμά. Στο κάτω κάτω, δεν ήμουν, δεν είμαι, και δεν θα γίνω ποτέ ΑΕΚ, αλλά αύριο-μεθαύριο, γιατί όχι, στο παιδί μου, να του μιλήσω, να του εξηγήσω κάποια πράγματα, κι αν θέλει να γίνει ΑΕΚ θα είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό το πράγμα. Αυτή η κατανόηση, που δείχνουν (τα παιδιά της “Original”), κι αυτή η αγάπη, που εισπράττω, είναι συγκινητική».

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
loading...