ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δραματικές εικόνες στο Αφγανιστάν – Βίντεο φέρεται να δείχνει ανθρώπους να πέφτουν από αεροπλάνο που μόλις απογειώθηκε

Ασύλληπτες εικόνες εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, καθώς χιλιάδες κόσμου πασχίζουν να εγκαταλείψουν τη χώρα μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν.

Δραματικές εικόνες στο Αφγανιστάν - Βίντεο φέρεται να δείχνει ανθρώπους να πέφτουν από αεροπλάνο που μόλις απογειώθηκε

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ που επικαλούνται αυτόπτες μάρτυρες, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στο χάος που επικρατεί στον αερολιμένα. Μάρτυρας ανέφερε στο πρακτορείο Reuters, ότι είδε ένα όχημα να παραλαμβάνει τα πτώματα πέντε ανθρώπων, ενώ ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι δεν ήταν ξεκάθαρο αν οι άνθρωποι αυτοί σκοτώθηκαν από τα πυρά που έπεσαν νωρίτερα από Αμερικανούς στρατιώτες ή από το ποδοπάτημα λόγω του πανικού που προκλήθηκε εξαιτίας των πυρών.

Την ίδια ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Twitter το πρακτορείο Asvaka και φέρεται να δείχνει ανθρώπους να πέφτουν στο κενό από ένα αεροπλάνο που αναχωρεί από την Καμπούλ. Το πρακτορείο κάνει λόγο για δύο άτομα που πέφτουν από το αεροσκάφος καθώς αυτό κερδίζει ύψος, ωστόσο η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Χρήστες των social media μεταφέρουν μαρτυρίες ντόπιων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τρεις άνδρες που είχαν γαντζωθεί στις ρόδες ενός αεροπλάνου καθώς αυτό απογειωνόταν από την Καμπούλ έπεσαν πάνω σε σπίτια ντόπιων.

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.