ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Πρωταρχικό μας μέλημα η έξοδος στην Ευρώπη»

Ο Σωκράτης Διούδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλίσει η ομάδα την έξοδο στην Ευρώπη.

Διούδης: «Πρωταρχικό μας μέλημα η έξοδος στην Ευρώπη»

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για το φιλικό με την Μίλαν και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη. «Το αποτέλεσμα δεν σημαίνει κάτι στα φιλικά, αυτό που μετράει είναι ότι αποκομίσαμε εμπειρίες και μετρήσαμε τις δυνάμεις μας παίζοντας εναντίον πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Θα δούμε με τον προπονητή μας όσα κομμάτια του παιχνιδιού δεν διαχειριστήκαμε σωστά», ανέφερε αρχικά σχετικά με το φιλικό κόντρα στην Μίλαν ο Διούδης, προτού προσθέσει στη συνέντευξή του στη Livesport για την συνεργασία με τον Γιοβάνοβιτς:

«Σιγά – σιγά αφομοιώνουμε αυτά που μας ζητάει. Μας περνάει τις δικές του σκέψεις στη λογική μας και πιστεύω πως θα είμαστε όλο και καλύτεροι όσο περνά ο καιρός. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμα».

Σχετικά με τους φετινούς στόχους, σχολίασε: «Η Ευρώπη έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Κακά τα ψέματα, έχει περάσει πολύς καιρός για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται εκτός Ευρώπης και αυτό θα πρέπει να είναι το πρωταρχικό μας μέλημα την φετινή σεζόν: Να κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον σύλλογο στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.