ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Η «άσημη» Πέζαρο θέλει Όγκαστ

Ενδιαφέρον για τον Ζακ Όγκαστ που συμμετέχει στο Summer League, έχει δείξει ο ιταλικός σύλλογος.

Παναθηναϊκός: Η «άσημη» Πέζαρο θέλει Όγκαστ

Ο πρώην ομογενής σέντερ του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο Summer League με τη φανέλα των Σέλτικς και προσπαθεί να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του NBA για την επόμενη σεζόν, ωστόσο ήδη έχει προκαλέσει ενδιαφέρον από σύλλογο της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα που έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Ζακ Όγκαστ, είναι η Πέζαρο, η οποία έχει προχωρήσει και σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη.

Από τον πλευρά του ο Όγκαστ, έχει ξεκαθαρίσει πως η προτεραιότητά του αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι το ΝΒΑ, ωστόσο αν δεν καταφέρει να βρει αυτό που επιθυμεί τότε η επιστροφή στην Ευρώπη θα αποτελέσει μονόδρομο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.