ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Φλόιντ το βίντεο για τα «πράσινα» διαρκείας (Vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Τζεχάιβ Φλόιντ καλεί τον κόσμο της ομάδας να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Με Φλόιντ το βίντεο για τα «πράσινα» διαρκείας (Vid)

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και η «πράσινη» ΚΑΕ μέσω του Τζεχάιβ Φλόιντ στέλνει το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους του «τριφυλλιού», προκειμένου να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» ανέφερε: «Γεια, είμαι ο Τζεχάιβ Φλόιντ και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ! Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, θα είναι μια ωραία χρόνια. Βεβαιωθείτε ότι πήρατε τα εισιτήρια διαρκείας σας. GREEN OUR HOME!»

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.