ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στα Βίλια: Παρ’ ολίγον σύγκρουση στον αέρα του Ιλιούσιν με ελικόπτερο – Ηχητικό ντοκουμέντο

Παρ’ ολίγον τραγωδία στον αέρα – Το ρωσικό Ιλιούσιν κινδύνεψε να συγκρουστεί με ελληνικό ελικόπτερο στη φωτιά στα Βίλια.

Φωτιά στα Βίλια: Παρ’ ολίγον σύγκρουση στον αέρα του Ιλιούσιν με ελικόπτερο – Ηχητικό ντοκουμέντο

Παρ’ ολίγον τραγωδία στη φωτιά στα Βίλια την Τρίτη 17 Αυγούστου κατά τη διάρκεια των εναέριων πυροσβεστικών επιχειρήσεων. Το ρωσικό πυροσβεστικό μεγαθήριο Ιλιούσιν φέρεται ότι κινδύνεψε να συγκρουστεί στον αέρα με ελικόπτερο συντονισμού, όπως αποκαλύπτεται μέσα από ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το MEGA, το ρωσικό μεγαθήριο κόντεψε να συγκρουστεί με ελληνικό ελικόπτερο συντονισμού.

Νέων» και του «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλου για μια παρ' ολίγον αεροπορική τραγωδία στο μέτωπο της πυρκαγιάς.">

Αναφορά επικίνδυνης κατάστασης

Χαρακτηριστικά, όπως ακούγεται να αναφέρει ο αξιωματικός: «Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω, μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Λυπάμαι που το λέω, αλλά μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης».

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 5.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και ο ίδιος συνεχίζει: «Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή».

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.