ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλεισμένος ο Βιτάλ -Κρίνει την μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός τα έχει σε όλα με την Κορίνθιανς για τον Βιτάλ και μένει το «οκ» του Γιοβάνοβιτς για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Κλεισμένος ο Βιτάλ -Κρίνει την μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρουν από την Βραζιλία, τα έχει βρει σε όλα με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του Ματέους Βιτάλ.

Οι «πράσινοι» έκαναν ξανά focus στον 23χρονο άσο, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ και ως ακραίος (αριστερά) και μάλιστα φαίνεται ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Κορίνθιανς.

Στα συγκεκριμένα ρεπορτάζ τονίζεται ότι για να κλείσει ο παίκτης στο «τριφύλλι» θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι εξελίξεις στο θέμα αυτό θα είναι άμεσες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ότι (σε αγωνιστικό επίπεδο καθαρά) η περίπτωση του 23χρονου άσου είναι ανεξάρτητη απ’ αυτή του Λούντκβιστ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.