ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωσε Παππά ο Γκαγκαλούδης!

Με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Παππά μίλησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Αποθέωσε Παππά ο Γκαγκαλούδης!

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποθέωσε τον Νίκο Παππά, ο οποίος πήγε στην Εύβοια για να βοηθήσει τους πυροσβέστες και τους κατοίκους στην μάχη με τις φλόγες.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «Documento»:

Ποιος θα ήταν πρωθυπουργός σε αυτή την κυβέρνηση των αθλητών; Ποιον θα διάλεγες εσύ;

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τον Νέστορα Κόμματο. Είναι άντρας με παντελόνια και τον θεωρώ αδερφό. Δεν κάνει δεύτερες σκέψεις, ούτε διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται. Είμαστε ίδιοι οι δυό μας, μου έχει σταθεί στα δύσκολα, τον αγαπώ πολύ. Σήμερα είναι προεδράρα στην Λάρισα, μαύρος με κάτασπρα μαλλιά.

Τον Κώστα Τσαρτσαρή επίσης, που είναι ευαισθητοποιημένος άνθρωπος και εξαιρετικό παιδί. Υπάρχουν πολλοί λιγότερο γνωστοί».

Ξαφνιάστηκα που δεν ανέφερες πρώτο τον…

«Α ναι! Τον Παππά! Ο ένας θα είναι πρόεδρος, ο άλλος αντιπρόεδρος. Τον είδα τον Νίκο μέσα στις καρότσες, να παλεύει με τις φωτιές για να σώσει τον τόπο του. Με δύο εγχειρήσεις χιαστού και κομμένο αχίλλειο. Ε, να μην του βγάλω το καπέλο;

Περιμένεις βέβαια και από άλλους να βγουν μπροστά. Φτασμένος δεν είναι αυτός που έχει λεφτά και τίτλους, αλλά εκείνος που προσφέρει χείρα βοηθείας στον συνάνθρωπό του. Από την πλευρά μου, υπόσχομαι ότι θα παραμείνω μάχιμος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.