ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δυνατοί άσοι σε Ιταλία και Πορτογαλία – επιλογές για ταμείο σε απόδοση 4.50!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Δυνατοί άσοι σε Ιταλία και Πορτογαλία - επιλογές για ταμείο σε απόδοση 4.50!

Πλήρες είναι το κουπόνι της Δευτέρας (23/08) με αγώνες από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πρώτης διαλογής. Το Betarades.gr έκανε έρευνα και εντόπισε σημεία που αξίζουν την προσοχή σας. Αυτά προκύπτουν από τη Serie A αλλά και την Primeira Liga, σε κάποιες από τις τελευταίες αναμετρήσεις των αγωνιστικών τους για την εβδομάδα. Όλα τα παιχνίδια προσφέρονται από την interwetten με πλήθος ειδικών. Προχωράμε, λοιπόν, στις σημερινές αναλύσεις.

Φαβορί η Κάλιαρι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Ιταλία και πρεμιέρα της Σέριε Α, με την Κάλιαρι να τίθεται αντιμέτωπη στις 19:30 με τη Σπέτσια.

Η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Πίζα, σφραγίζοντας τη πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ιταλίας. Αυτή ήταν η δεύτερη επικράτηση της στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της,  καθώς είχε προηγηθεί το 3-0 στο φιλικό παιχνίδι με την Ολίμπια. Είναι δυνατή στην έδρα της, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει τις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα και τη νέα σεζόν η Σπέτσια, μετά την επιτυχημένη της παρουσία στο προηγούμενο πρωτάθλημα, όταν και κατάφερε να εξασφαλίσει τη παραμονή της. Επικράτησε (1-3) στην έδρα της Πορντενόνε και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Δεν τα πάει καλά μακριά από την έδρα της, καθώς έχει ηττηθεί στους έξι από τους εννιά πιο πρόσφατους αγώνες της. Νέος προπονητής ο Τιάγκο Μότα.

Η Κάλιαρι θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να τα καταφέρει απέναντι στην πιο αδύναμη Σπέτσια. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.00.

Προβάδισμα στη Μποαβίστα

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με την Πορτογαλία, εκεί όπου στις 23:15 συγκρούονται οι Μποαβίστα και Σάντα Κλάρα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα.

H ομάδα του Πόρτο κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της (3-0) από τη Ζιλ Βιθέντε στη πρεμιέρα. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 3-0 επί της Πάσος Φερέιρα. Είχαν προηγηθεί δύο νίκες για το Λιγκ Καπ και συγκεκριμένα με 1-0 επί της Μαρίτιμο και με 2-0 επί της Πορτιμονένσε. Έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η Σάντα Κλάρα έκανε το πρώτο βήμα για τη πρόκριση της στους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, επικρατώντας με 2-1 επί της Παρτιζάν. Αντίθετα, δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από την Τοντέλα στη πρεμιέρα, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με τη Μορεϊρένσε. Έχει δεχτεί γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα η Μποαβίστα. Και με βάση την αγωνιστική της εικόνα μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Σάντα Κλάρα. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοσή 2.25.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE