ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς δίσταζε για τον Βιτάλ!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκεφτεται για συγκεκριμένο λόγο την απόκτηση του Ματέους Βιτάλ.

Ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς δίσταζε για τον Βιτάλ!

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, τα έχει βρει σε όλα με την Κορίνθιανς για να πάρει με τη μορφή δανεισμού τον Ματέους Βιτάλ, ωστόσο για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να δώσει το… οκ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβεί και ο λόγος είναι το χαρακτηριστικό που δεν έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και αναζητά ο Σέρβος προπονητής.

Αυτό είναι η ταχύτητα. Ο Ματέους Βιτάλ δεν είναι όσο γρήγορος όσο θα ήθελε ο Γιοβάνοβιτς. Γι΄ αυτό το λόγο ψάχνει έναν παίκτη στη θέση αυτή που να έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να έχουμε εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...