ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Εστω και στο 90 να γίνει αυτό που πρέπει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ανάγκη που υπάρχει για να ενισχυθεί ποιοτικά ο Παναθηναϊκός ακόμα και στο φινάλε των μεταγραφών.

Εστω και στο 90 να γίνει αυτό που πρέπει!

Εχουμε φθάσει στο τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου και η ομάδα έχει πάρει τρεις παίκτες και ετοιμάζεται να πάρει και τον Λούντγκβιστ. Παίκτες ενδεκάδας είναι ο Κότσιρας και ο Πέρεθ και ίσως και ο Σουηδός αλλά κανείς δεν είναι από αυτούς που λέμε ότι κάνει την διαφορά και παίρνει την ομάδα πάνω του. Είναι λογικό ο κόσμος να ανησυχεί, να είναι απογοητευμένος αφού περίμενε η ομάδα ήδη να έχει πάρει 3-4 παίκτες που θα έκαναν την διαφορά. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιοβάνοβιτς από την Κύπρο ξέρουν πολύ καλά, ότι δύσκολα αποφασίζει. Είτε ο παίκτης είναι των 300.000 ευρώ, είτε είναι του 1 εκ. ευρώ. Μάλιστα πιο δύσκολα αποφασίζει όταν η ομάδα πάει να δώσει ένα μεγάλο συμβόλαιο διότι ξέρει ότι έχει καεί ο Παναθηναϊκός από διάφορα παλτά που κόστισαν και δεν θέλει να επιβαρύνει την ομάδα με παίκτη που δεν αξίζει τα χρήματά του.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός, ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που δεν έχει δίκτυο για να βρίσκει εύκολα παίκτες. Μόλις φέτος δημιουργήθηκε τμήμα σκάουτινγκ, άρα ότι προτείνουν οι μάνατζερ. Μέσα σε όλα έτυχαν και αναποδιές. Ο Ντίμερς που είναι πιο σίγουρη λύση από τον Λούντγκβιστ ήταν έτοιμος να έρθει, αλλά χτύπησε στο γόνατο και είναι εκτός τρεις μήνες. Τον κόσμο όλα αυτά που λέμε δεν τον ενδιαφέρουν. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει αυτό που πρέπει διότι δεν αντέχει άλλη μία χαμένη χρονιά. Και είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος είναι είτε ξενερωμένος, είτε θυμωμένος επειδή εκτός όλων των άλλων η ομάδα δεν έχει και νίκη στα φιλικά(ούτε που θα απασχολεί κανέναν αν κερδίσει στα επίσημα).

Βλέπει και τον Ολυ…. -ουπς μπερδεύτηκα- τον Αρη να κάνει τέτοιες μεταγραφές και σου λέει «εμείς τι κάνουμε ;». Εχουν μείνει δέκα ημέρες για το τέλος των μεταγραφών και σε αυτό το διάστημα πρέπει να γίνει το σωστό για την ομάδα. Να έρθουν δύο -τρεις παίκτες ενδεκάδας που θα κάνουν την διαφορά και θα βοηθήσουν και αυτούς που έχουν έρθει να φανούν περισσότερο. Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρξουν. Ο Αλαφούζος και ο Γιοβάνοβιτς πρέπει να αποφασίσουν σωστά έτσι ώστε η ομάδα να μπει με καλές προϋποθέσεις στο νέο πρωτάθλημα όπου απαγορεύεται η γκέλα με την πίεση που υπάρχει . Και να αλλάξει και το κλίμα για τον κόσμο να γελάσει και λίγο από τους παίκτες που θα έρθουν και θα είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει τώρα στο ρόστερ.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσο για τον Γιοβάνοβιτς αξίζει να στηριχθεί ακόμα και αν γίνουν κάποιες γκέλες . Δεν μπορεί να κριθεί σε ένα μήνα με αυτό που παρέλαβε…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.