ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκος: Ντύνει στα πράσινα τον Βιτάλ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε δικό του τελικά και τον Ματέους Βιτάλ και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίστες για να έρθει στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκος: Ντύνει στα πράσινα τον Βιτάλ!

Οπως αποκάλυψε το SDNA, ο Παναθηναϊκός  μια ανάσα απ’ την ολοκλήρωση του deal για να φέρουν στην Ελλάδα τον Ματέους Βιτάλ.

Αρχικά αυτό που εκκρεμούσε και… φρέναρε το «κλείσιμο» της συμφωνίας, ήταν το τελικό «ΟΚ» από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έδειχνε να είναι κάπως επιφυλακτικός, όμως δεν «έκαψε» την υπόθεση. Ζήτησε επιπλέον χρόνο προκειμένου να δει καλύτερα την περίπτωση, όπως κάνει με όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Βιτάλ έρχεται δανεικός για ένα χρόνο με την οψιον αγοράς να ορίζεται στα 8 εκατ. ευρώ.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον ο Γιοβάνοβιτς έχει δώσει το οκ και το τριφύλλι προχωράει για τη συγκεκριμένη περίπτωση και είναι πλέον μια ανάσα από την πραγματοποίηση της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.