ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες και η προυπόθεση για σέντερ φορ

Πως έχει η κατάσταση με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Οι πιθανότητες και η προυπόθεση για σέντερ φορ

Πως έχει η κατάσταση με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι μετά τη μεγάλη αργοπορία στα μεταγραφικά τους, βρίσκονται σε έντονη κινητικότητα το τελευταίο τριήμερο. Οι Λούντβικστ και Βιτάλ έχουν πρασινίσει, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια και για τον Παλάσιος με το τριφύλλι να είναι αποφασισμένο να καταφέρει, εν τέλει, να κάνει δικό του τον εξτρέμ της Ιντεπεντιέτε, ανεβάζοντας την προσφορά του και ποντάροντας στην επιθυμία του παίκτη.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες κινήσεις, ανοιχτό παραμένει για έναν ακόμα εξτρέμ, αλλά και για τερματοφύλακα. Στην ερώτηση “θα πάρει η ομάδα επιθετικό”, η απάντηση είναι η παρακάτω…

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση ενός φορ. Αναφερόμαστε περισσότερο στους Μακέντα και Καρλίτος. Αν συβεί αυτό τις επόμενες μέρες, τότε ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει για απόκτηση επιθετικού. Σε διαφορετική περίπτωση πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι στη γραμμή κρούσης και οι πράσινοι θα αρχίσουν από τώρα να δουλεύουν περιπτώσεις για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.