ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: “Οι λεπτομέρειες του deal για Βιτάλ – Τι ισχύει με Παλάσιος”

Παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ τον Παναθηναϊκό θεωρεί τους Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ ο Τάσος Νικολογιάννης. Όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» δίνουν μάχη για τον πρώτο, ενώ έχουν κλεισμένο τον δεύτερο, όπως και τον Λούντκβιστ.

Νικολογιάννης:

Παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ τον Παναθηναϊκό θεωρεί τους Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ ο Τάσος Νικολογιάννης. Όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι «πράσινοι» δίνουν μάχη για τον πρώτο, ενώ έχουν κλεισμένο τον δεύτερο, όπως και τον Λούντκβιστ.

«Την υπόθεση Παλάσιος ο Παναθηναϊκό τη δουλεύει 25 μέρες. Πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, οι πιθανότητες είναι στο 50-60% αυτή τη στιγμή. Έχει γίνει πρόταση πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ο παίκτης θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό. Η Ιντεπεντιέντε τον έχει βασικό, δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει αυτή τη στιγμή, αλλά λήγει το συμβόλαιό του το επόμενο καλοκαίρι και του οφείλουν κάποια χρήματα. Ο Παλάσιος είναι ταχυδυναμικός παίκτης, είναι δεξιοπόδαρος, παίζει κυρίως δεξί εξτρέμ και έχει το γκολ. Πιστεύω πως μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο Βιτάλ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως και ο Λούντκβιστ, απομένουν μόνο τα ιατρικά και οι υπογραφές. Υπάρχει πλήρης συμφωνία για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς στα 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Πάντως η ρήτρα αυτή είναι συζητήσιμη. Ο παίκτης τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να παίξει. Διαθέτει πολύ υψηλή τεχνική, μπορεί να παίξει δεκάρι αλλά και αριστερά. Είναι σχετικά γρήγορος, έχει ικανότητα στο γκολ αλλά και στις ασίστ. Πιστεύω πως λείπει από τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει το απρόβλεπτο και θα ενθουσιάσει τον κόσμο».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σημείωσε πως είναι πιθανή η απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ για σέντερ φορ μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους Μακέντα ή Καρλίτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...