ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Περιμένουμε τις εκκρεμότητες του ρόστερ, έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχουν εκκρεμότητες στο ρόστερ ενώ σημείωσε ότι χρειάζεται χρόνο η ομάδα για να βρει χημεία.

Πρίφτης: «Περιμένουμε τις εκκρεμότητες του ρόστερ, έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο της φετινής σεζόν. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας. Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ, περιμένουμε να ολοκληρωθούν και να μπουν όλοι στο γήπεδο. Προσπαθούμε καθημερινά, να χτίσουμε τη χημεία, τους συσχετισμούς, τις συνεργασίες, σιγά-σιγά και προοδευτικά να χτίσουμε το ομαδικό παιχνίδι. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να βάλουμε κάποιους κανόνες, τον τρόπο που θα ζούμε μέσα στο γήπεδο και εκτός, να βάλουμε τις καθημερινότητές μας σε μία τάξη και να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν ομάδα» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε…

«Αύριο θα κάνουμε το πρώτο φιλικό, αλλά θα το χρησιμοποιήσουμε σα μία πολύ καλή προπόνηση. Είναι λίγο πρόωρο γιατί είμαστε ούτε μία βδομάδα όλοι μαζί, αλλά έχουν έρθει τα παιδιά σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και λίγο στο μυαλό».

https://youtu.be/LFcPs1BnfH4

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 55.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...