ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Το πλήρες πρόγραμμα του Eurocup γυναικών – Εντός έδρας πρεμιέρα για το «τριφύλλι»

Την Πολκοβίτσε εντός έδρας θα αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική για το Eurocup, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι όμιλοι και οι αγωνιστικές, όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση.

Παναθηναϊκός: Το πλήρες πρόγραμμα του Eurocup γυναικών - Εντός έδρας πρεμιέρα για το «τριφύλλι»

Την Πολκοβίτσε εντός έδρας θα αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική για το Eurocup, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι αγωνιστικές, όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση.

Πρόγραμμα «βουνό» για το συγκρότημα της Ελένης Καπογιάννη, καθώς οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, παρά το γεγονός πως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το φαβορί του ομίλου τους, μπροστά στο κοινό τους την πρώτη αγωνιστική, η συνέχεια αναμένεται δύσκολη, με το «τριφύλλι» να έχει τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις εκτός έδρας.

Θυμίζουμε πως, για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του, ο Παναθηναϊκός έχει δηλώσει για έδρα το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα Παναθηναϊκού:

14/10

Παναθηναϊκός – Πολκοβίτσε

21/10

Ενισέϊ – Παναθηναϊκός

28/10

Χολόν ή Χατάϊ – Παναθηναϊκός

3/11

Πολκοβίτσε – Παναθηναϊκός

23/11

Παναθηναϊκός – Ενισέϊ

2/12

Παναθηναϊκός – Χολόν ή Χατάϊ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.