ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέδο: “Παίκτης με αντίληψη ο Βιτάλ – Θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό”

Ο Ροντρίγκο Μολέδο μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος τις επόμενες μέρες ντύνεται στα πράσινα.

Μολέδο:

Ο Ροντρίγκο Μολέδο μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος τις επόμενες μέρες ντύνεται στα πράσινα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Ιντερνασιονάλ και πρώην του Παναθηναϊκού γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον συμπατριώτη του άσο της Κορίνθιανς, που θα αγωνιστεί το τριφύλλι με τη μορφή δανεισμού.

Ο έμπειρος Μολέδο μιλάει για τον 23χρονο άσο, αναφέρεται στα  στοιχεία του και εκφράζει την πεποίθηση ότι ο παίκτης θα βοηθήσει το “τριφύλλι”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Τον γωρίζω καλά γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι”, λέει, αρχικά, ο Βραζιλιάνος στόπερ για να προσθέσει σχετικά με τα στοιχεία του Βιτάλ:

” Έχει πολύ καλή εικόνα του αγώνα στο γήπεδο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει αντίληψη στο παιχνίδι και αυτό φαίνεται συνεχώς. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στα άκρα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό με το παιχνίδι του και τις ικανότητές του και την ποιότητα που διαθέτει”.

Ο Μολέδο δεν ξεχνάει, φυσικά, την περίοδο που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. “Δεν το έχω κρύψει ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα, όπως και η Αθήνα. Κρατάω επαφές με ποδοσφαιριστές, αλλά και φίλους στην Αθήνα. Μαθαίνω για το κλαμπ και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, που με υποδέχθηκε θερμά, είναι κάτι που θα έχω για πάντα στην καρδιά μου”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.