ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φιλικό ξεμούδιασμα και για τους «νέους»

Ο Παναθηναϊκός το επόμενο Σαββατοκύριακο (04-05/09), έχει αποφασίσει να δώσει φιλική αναμέτρηση, με σκοπό να ενσωματώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Παναθηναϊκός: Φιλικό ξεμούδιασμα και για τους «νέους»

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την ενίσχυσή του σε θέσεις που χρήζει ενίσχυσής και στη σκέψη των «πρασίνων» είναι η διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης το επόμενο Σαββατοκύριακο με σκοπό να «μπουν» και να πάρουν λεπτά συμμετοχής τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα.

Αντίπαλο προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να βάλει στο κλίμα, τόσο τον Ραμόν Λούντκβιστ που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί, όσο και τον Ματέους Βιτάλ που τις επόμενες ημέρες θα έρθει στη χώρα μας, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Κορίνθιανς στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, διεργασίες γίνονται και στην υπόθεση του Σεμπάστιαν Παλάσιος και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για την περίπτωση της απόκτησης από το «τριφύλλι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.