ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσπάρθα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ο Εσπάρθα θυμήθηκε το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον Φάμπρι, αν και η συνεργασία μας δεν κράτησε πολύ. Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και να αγωνιστώ για την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα τον Παναθηναϊκό”.

Για την θητεία του στον Παναθηναϊκό ανέφερε:  “Είναι μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες που έζησα ποτέ. Κάθε παιδί που ξεκινάει να παίζει ποδόσφαιρο ονειρεύεται να παίξει σε υψηλό επίπεδο, κόντρα τους καλύτερους. Στον Παναθηναϊκό εκπλήρωσα αυτό το όνειρο. Oι εγκαταστάσεις, οι συμπαίκτες, το περιβάλλον, το γήπεδο, ο τρόπος ζωής, όλα ήταν τέλεια.

Το πέρασμά μου από τον Παναθηναϊκό ήταν γρήγορο και έντονο, τώρα που πέρασε ο καιρός που και που σκέφτομαι πως έπρεπε να μείνω στην Ουέσκα, αλλά η καρδιά μου λέει πως έπρεπε να ζήσω αυτή την εμπειρία”.

Τέλος ο Εσπάρθα αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: “Tο πιο εντυπωσιακό στην Ελλάδα είναι οι οπαδοί. Το ζουν πραγματικά. Τα γήπεδα είναι μικρά, αλλά δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ειδικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκα σε ένα τέτοιο ματς και μπορώ να πω, ότι αυτή την ατμόσφαιρα θα ήταν δύσκολο για μένα να την ξαναζήσω”.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 9.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close