ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόμβα Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω υπογράψει με την Παρτιζάν»

Ο Ζοτς σόκαρε για λίγο τους φίλους της Παρτιζάν.

Βόμβα Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω υπογράψει με την Παρτιζάν» | panathinaikos24.gr

Όμως, όπως εξήγησε, έχει δώσει τον λόγο του και αυτός είναι πιο σημαντικός από την υπογραφή του, με την καρδιά όλων στη Σερβία να πηγαίνει και πάλι στη θέση της…

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό: «Όταν σε παίζουν 95-5 και δεν κερδίζεις, αξίζεις να χάσεις έτσι » (pic)
«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό: «Όταν σε παίζουν 95-5 και δεν κερδίζεις, αξίζεις να χάσεις έτσι » (pic) 5.421 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν έχω συμβόλαιο με την Παρτιζάν. Δεν υπέγραψα συμβόλαιο, γιατί δεν το χρειάζομαι. Ο κύριος Οστόγια Μιχαΐλοβιτς είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Με ρώτησα αν με πιστεύει και μου είπε πως το κάνει. Τέλος», είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Θα το υπογράψω αύριο; Δεν το γνωρίζω. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Είναι πιο σημαντικό για εμένα αυτή τη στιγμή το πώς θα προπονήσω τους παίκτες μου. Ξέρω ποιος είμαι και πώς λειτουργώ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε για τρία χρόνια. Ο λόγος μου είναι πιο σημαντικός από την υπογραφή μου. Το πρότζεκτ, λοιπόν, είναι να περάσουμε τρία χρόνια μαζί».

Όσο για το όνειρό του που εκπληρώθηκε με την επιστροφή στη χώρα του και στην ομάδα της καρδιάς του, δήλωσε: «Παίρνει το ρίσκο ένας άνθρωπος που αγαπάει κάτι και το θεωρεί το πιο σημαντικό για εκείνον; Η Παρτιζάν μπορεί να τερμάτισει 8η. Εντάξει, 8η. Ο πρόεδρος θα έρθει και θα μου πει: “Ζέλικο, δεν ήταν αυτό που θέλαμε”. Θα τον ευχαριστήσω, γιατί εκπλήρωσα το όνειρό μου, επέστρεψα στην Παρτιζάν. Νιώθω θαυμάσια. 

Για να σας το εξηγήσω καλύτερα, νιώθω σαν να πετάω. Κάθε φορά που κάνω προπόνηση, “πετάω”. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές; Θα πρέπει να φωνάξω; Ναι, μπορεί να είμαι νευριασμένος κάποια φορά. Αν πήγαινα στην προπόνηση και έλεγα πως όλα είναι καλά, δεν εκνευριζόμουν, δεν φώναζα και δεν διόρθωνα τους παίκτες μου, τότε δεν θα έκανα σωστά τη δουλειά μου».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close