ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με δύο νέα πρόσωπα η προπόνηση (Pics)

Δύο νέα πρόσωπα είχε η προπόνηση του τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Με δύο νέα πρόσωπα η προπόνηση (Pics)

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και… ανεβάζουν στροφές, ενόψει των φιλικών «τεστ» που έχουν μπροστά τους.

Στην προετοιμασία του κόουτς Πρίφτη έχει ενσωματωθεί κανονικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (26/8).

Κανονικά στις προπονήσεις είναι και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, του οποίου εξετάσεις ήταν καθαρές. Πλέον, ο Σέρβος… φουλάρει για την ερχόμενη σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.048 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το επόμενο παιχνίδι που θα δώσουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα είναι κόντρα στο Περιστέρι, με την ημερομηνία να αλλάζει τελικά και το ματς να διεξάγεται την Τετάρτη (1/9).

https://twitter.com/paobcgr/status/1431630556719165440?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1431630556719165440%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fback.sdna.gr%2Fmpasket%2F872832_panathinaikos-me-ebans-kai-nentobits-i-proponisi-pics

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.