ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βιτάλ – «Γνωρίζω ότι ήρθα σε μεγάλο σύλλογο» (Pics)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έφτασε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο Ματέους Βιτάλ. Τι δήλωσε για το «τριφύλλι» ο Βραζιλιάνος άσος.

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Βιτάλ - «Γνωρίζω ότι ήρθα σε μεγάλο σύλλογο» (Pics)

Στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο Βραζιλιάνος μέσος, Ματέους Βιτάλ.

Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό σκέλος, με τις ιατρικές εξετάσεις και τις επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Κορίνθιανς στον «τριφύλλι», με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ο Ματέους Βιτάλ μίλησε και στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και τόνισε πως γνωρίζει το μέγεθος του Παναθηναϊκού, ενώ σημείωσε, πως για το «τριφύλλι» είχε συνομιλία και με τον άλλοτε «πράσινο» σούπερ σταρ, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.466 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό όπως σημειώσαμε και παραπάνω θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει μπει και οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ, που θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα κοιτάξω με τη σειρά μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα».

Για το αν μίλησε με κάποιον: «Όσο ήμουν στη Βραζιλία είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με κάποιους. Μίλησα με τον Μαουρίσιο που είναι νυν παίκτης της ομάδας αλλά και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μου είπαν διαφορά πράγματα, αλλά πρέπει να σας πω και εγώ ότι ήδη από την Βραζιλία παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό».

Για την επικοινωνία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Δεν προλάβαμε να πούμε παρά πολλά, αλλά όταν ο Ζιλμπέρτο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό τον παρακολουθούσα. Και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και ο Ζιλμπέρτο τεράστιος παίκτης».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Είμαι έτοιμος. Ξέρω τις ευθύνες μου. Έχω έρθει για ένα έτος και στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω αυτά που μπορώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.