ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλάσιος για Παναθηναϊκό: «Ελπίζω να τελειώσει σύντομα η μεταγραφή μου!»

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την πρόταση που έχε από τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει σύντομα συμφωνία.

Παλάσιος για Παναθηναϊκό: «Ελπίζω να τελειώσει σύντομα η μεταγραφή μου!»

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο ESPN ο Παλάσιος:

«Το πέρασμα μου από την Ιντεπεντιέντε δεν ήταν αυτό που περίμενα. Εν μέρει, έκανα τα πράγματα καλά, αλλά ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αποχώρησή μου, είχα πάντα την επιθυμία να παίξω εδώ. Φεύγω χαρούμενος και ήσυχος αν τελικά ήρθε η σειρά μου.

Γνωρίζω για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θέλω να παίξω στο σημερινό παιχνίδι. Ευτυχώς, αυτός μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Αυτή η προσφορά μπορεί να είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι όλο αυτό το διάστημα. Όταν δεν επηρεάζομαι, είμαι καλά στο γήπεδο. Πρέπει να συνεχίζεις να δουλεύεις και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει (σ.σ. μεταγραφή στην Ευρώπη). Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.