ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει για Παλάσιος, αλλά…»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, αλλά η μεταγραφή «κολλάει» στη διαμάχη μεταξύ Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα που μοιράζονται τα δικαιώματά του, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει για Παλάσιος, αλλά...»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, αλλά η μεταγραφή «κολλάει» στη διαμάχη μεταξύ Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα που μοιράζονται τα δικαιώματά του, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με όλες τις πλευρές, αλλά το θέμα είναι πλέον πέρα από τις δυνάμεις του. Η δυσκολία είναι ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα που δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό. Υπάρχει κινητοποίηση για να βρει κάποιον άλλο παίκτη ο Παναθηναϊκός εφόσον χαλάσει του Παλάσιος, αλλά δεν είναι απλό, γιατί πιέζει ο χρόνος και πρέπει να τον εγκρίνει ο προπονητής και να γίνουν επαφές», τόνισε.

Για τις άλλες υποθέσεις είπε: «Τα θέμα του Φεράρι είναι σε εξέλιξη, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Είναι σίγουρο πως θα υπάρξει απόκτηση τερματοφύλακα κι αν έρθει ο Παλάσιος θα κοιτάξει με την ησυχία της η ομάδα μήπως πάρει έναν ακόμη εξτρέμ από την αγορά των ελεύθερων».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό φιλικό με τον Αστέρα τόνισε: «Ήταν καλός ο Λούντκβιστ παίζοντας ως αλλαγή πίσω από τον φορ. Έδειξε να έχει πολύ καλή τεχνική και πάσα. Ήταν καλός ο Ρούμπεν στο κέντρο, αλλά και ο Σάρλια στην άμυνα. Ο Αστέρας δεν έκανε φάσεις, δέχτηκε ο Παναθηναϊκός το γκολ από στημένη φάση και η άμυνά του ανταποκρίθηκε». Για το επεισόδιο Βιγιαφάνιες-Χατζηγιοβάνη τόνισε πως «… θα τιμωρηθούν και οι δύο με πρόστιμο, με μεγαλύτερο ο Αργεντινός. Δεν υπάρχει ανοχή πλέον σε τέτοια περιστατικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...