ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Βιτάλ ο Παναθηναϊκός!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματέους Βιτάλ για ένα χρόνο.

Ανακοίνωσε Βιτάλ ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Κορίνθιανς του Βραζιλιάνου μέσου Ματέους ντα Σίλβα Βιτάλ.

Ο Ματέους Βιτάλ γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1998 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ποδοσφαιρικά μπήκε από νωρίς στην ακαδημία της Βάσκο ντα Γκάμα και στα 17 του ήταν ήδη μέλος της πρώτης ομάδας. Στον ιστορικό σύλλογο έμεινε μέχρι τα 20 χρόνια του οπότε και πωλήθηκε στην Κορίνθιανς. Άμεσα κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλήματος Paulista, έχοντας μάλιστα ουσιαστική συμμετοχή σε αυτό. Το 2019 χρίστηκε διεθνής στην εθνική Νέων της Βραζιλίας.

Καλωσορίζουμε τον Ματέους στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.