ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιτάλ: “Πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου” (vid)

Ο Ματέουλ Βιτάλ συστήνεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω δηλώσεών του στο PAO TV.

Βιτάλ:

Ο Ματέουλ Βιτάλ συστήνεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω δηλώσεών του στο PAO TV.

Ο Βραζιλιάνος χαφ μιλάει για τον ερχομό του στην Ελλάδα και τους στόχους του με το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιτάλ :

Για την πρώτη του προσπάθεια εκτός Βραζιλίας:

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτός ήταν πάντα ο στόχος μου, να παίξω στην Ευρώπη. Από μικρό παιδί ήταν το όνειρό μου το οποίο πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τον δανεισμό του:

Μεγάλος διαγωνισμός του SDNA: Κερδίστε ένα FORD PUMA ST-LINE με ένα SMS* *ΧΡΕΩΣΗ 2,99€/SMS με ΦΠΑ «Το είδα σαν μια νέα ευκαιρία. Ήταν πάντοτε ο στόχος μου να παίξω στην Ευρώπη και ζούσα για να βρεθώ σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να καταφέρω να ικανοποιήσω όλες τις προσδοκίες και να κάνω καλή σεζόν με την ομάδα».

Για την επικοινωνία με τον Μαουρίσιο:

«Είναι αλήθεια ότι με τον μόνο Βραζιλιάνο που μπόρεσα να μιλήσω ώστε να με ενημερώσει για τον σύλλογο ήταν ο Μαουρίσιο. Μου είπε καλά, θετικά πράγματα. Κατάλαβα ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία για εμένα ώστε να περάσω στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όσα μου διηγήθηκε ήταν εκπληκτικά και δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά για να έρθω και να αποτελέσω κομμάτι αυτής της οικογένειας»

Για τους στόχους του:

Θα ήθελα να κάνω καλή σεζόν την πρώτη μου χρονιά και να ικανοποιήσω τις προσδοκίες. Καταλαβαίνω τις ευθύνες που έχουν εναποθέσει πάνω μου η διοίκηση και οι φίλοι και με βάση αυτές τις ευθύνες ελπίζω να κάνω καλή σεζόν, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας και να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή που πάντα πρέπει να βρίσκεται»

Για τη θέση και τις δυνατότητές του:

«Πάντα έπαιζα ως προωθημένος μέσος, αλλά στην Κορίνθιανς εδώ και λίγο καιρό έπαιζα σαν μεσοεπιθετικός και σαν αριστερό εξτρέμ. Μου άρεσε πολύ να κουβαλάω τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να κάνω τελικές. Πετύχαμε πολλά γκολ στην Κορίνθιανς με αυτό τον τρόπο. Αυτό είναι από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά μου και ελπίζω να μπορώ να χρησιμοποιήσω και το κεφάλι μου για να σημειώσω πολλά γκολ»

Για τους οπαδούς:

«Δεν θα σταματήσω να προσφέρω και να επιδιώκω την κατάκτηση των στόχων μας που όπως προανέφερα είναι να βάλουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.