ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Αδιανόητες ατάκες από τον δικηγόρο του Ρούμπεν Σεμέδο μετά τη σύλληψή του για βιασμό.

Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»

Αδιανόητες ατάκες από τον δικηγόρο του Ρούμπεν Σεμέδο μετά τη σύλληψή του για βιασμό.

Ο συνήγορος του Πορτογάλου αμυντικού, Σταύρος Γεωργόπουλος, κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο δήλωσε πως ο Σεμέδο αρνείται κάθε κατηγορία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών,

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών.

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...