ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παλάσιος και… οι άλλοι

Αναμονή για την οριστική εξέλιξη στο θέμα Παλάσιος στον Παναθηναϊκό.

Ο Παλάσιος και... οι άλλοι

Αναμονή για την οριστική εξέλιξη στο θέμα Παλάσιος στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι περιμένουν τα έγγραφα για να προχωρήσει οριστικά η μετακίνηση του Αργεντινού εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε, τη στιγμή που στην πατρίδα του παίκτη εμφανίζονται σίγουροι για τη μεταγραφή.

Σε περίπτωση που όλα πάνε σήμερα προς τη θετική κατεύθυνση, ο Παλάσιος θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος και τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Μπρινιόλι, ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και θα υπογράψει για δύο ή τρία χρόνια. Σήμερα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Έμπολι και στη συνέχεια να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Τέλος, υπάρχει έντονη φημολογία για… εξτρά μεταγραφική κίνηση που θα αφορά εξτρέμ στο παρά πέντε. Οι πράσινοι δουλεύουν και μια ακόμη περίπτωση και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...