ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Υπόθεση Σεμέδο: Οι λεπτομέρειες της καταγγελίας της 17χρονης για τον βιασμό της

Τι ανέφερε στη ΓΑΔΑ για τον άσο του Ολυμπιακού.

Υπόθεση Σεμέδο: Οι λεπτομέρειες της καταγγελίας της 17χρονης για τον βιασμό της

Συνελήφθη ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδοκατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 17χρονης, ο οποίος φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου.

Ο Σεμέδο αναμένεται σήμερα, Τρίτη, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Αναλυτικά εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.