ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαρύ πρόστιμο σε Βιγιαφάνιες για όσα έγιναν με Χατζηγιοβάνη!

Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης τιμωρήθηκαν με χρηματικά πρόστιμα για όσα έγιναν στην προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, με τον Αργεντίνο να πληρώνει το βαρύτερο που έχει πληρώσει παίκτης τα τελευταία χρόνια.

Βαρύ πρόστιμο σε Βιγιαφάνιες για όσα έγιναν με Χατζηγιοβάνη!

Το βαρύτερο πρόστιμο των τελευταίων χρόνων επιβλήθηκε στον Λούκας Βιγιαφάνιες, για όσα συνέβησαν με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές απολογήθηκαν για τη συμπεριφορά τους προ λίγων ημερών και σήμερα ενημερώθηκαν για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε.

Πρόστιμο επιβλήθηκε και στους δύο, με αυτό που επέβαλε η ομάδα στον Αργεντίνο να είναι το βαρύτερο που… πέφτει σε παίκτη τα τελευταία χρόνια.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.381 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.