ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σοκαριστικές καταγγελείες από τον Μάικ Τζέιμς: «Στο ΣΕΦ προσπαθούσαν να μας… σκοτώσουν» (vid)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, σοκάρει με τις καταγγελίες που κάνει για όσα έγιναν στο Game 5 του 2017, όταν ο Παναθηναϊκός έκανε διπλό στο ΣΕΦ και πήρε το πρωτάθλημα.

Σοκαριστικές καταγγελείες από τον Μάικ Τζέιμς: «Στο ΣΕΦ προσπαθούσαν να μας... σκοτώσουν» (vid)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Μάικ Τζέιμς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία συγκεκριμένη ιστορία από το Game 5 του 2017 και τα επεισόδια στην έδρα του Ολυμπιακού.

«Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα για το Game 5. Κερδίζαμε για περίπου 14 πόντους και έμεναν 2′. Δεν γυρνούσε το παιχνίδι, είχαμε πάει στο +14, είχε τελειώσει το ματς. Άρχισαν να πετούν καπνογόνα και λέω: “Θα τελειώσει το ματς και θα φύγουμε από εδώ πολύ γρήγορα”. Μετά ξεκίνησαν τις… βόμβες. Κατάλαβα πως έπρεπε να φύγουμε αμέσως», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας:

«Ξεκίνησαν να ρίχνουν βόμβες, χτυπούσαν τη φυσούνα. Φύγαμε και πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια. Μας άρεσε, γιατί πήραμε το πρωτάθλημα. Ύστερα από λίγα λεπτά επιστρέψαμε στο παρκέ. Οι διαιτητές μας είπαν πως πρέπει να γυρίσουμε. Έπρεπε να βάλουμε πάλι τις φανέλες μας, που ήταν βρεγμένες, για να μπούμε στο ματς. Ήταν στο πάτωμα η φανέλα μου και τη φόρεσα ξανά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιστρέψαμε στο παρκέ και κάναμε πάσες. Είχε φύγει ο κόσμος. Είχα και μερικούς φίλους μου που έπρεπε να αποχωρήσουν. Προσπαθούσαν να μας σκοτώσουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.