ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπονητής Ιντεπεντιέντε: «Ήλπιζα να μείνει ο Παλάσιος, αλλά πάει Παναθηναϊκό»

Ο Χούλιο Φαλκιόνι, ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Προπονητής Ιντεπεντιέντε: «Ήλπιζα να μείνει ο Παλάσιος, αλλά πάει Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε θα ήθελε να εξελιχθούν τα πράγματα διαφορετικά στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος και επιθυμούσε την παραμονή του στο σύλλογο της Αργεντινής, ωστόσο ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Μιλώντας για τον παίκτη και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Χούλιο Φαλκιόνι, προπονητής στην Ιντεπεντιέντε δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά επεσήμανε πως η ομάδα είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα.

«Ήλπιζα να μείνει, γιατί ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Πλέον θα χρειαστεί να καλύψουμε το κενό του με κάποιον μέσα από την ομάδα. Όλοι μας θέλουμε το καλό της ομάδας και χρειαζόταν τα χρήματα. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας, αν και δεν είναι σύνηθες να πωλείται ένας παίκτης στη μέση του πρωταθλήματος».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.