ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άκυρο» της Λιλ για Νιας στη Νότιγχαμ

Τον Σεχ Νιάς προσπάθησε να αποκτήσει η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο η μεταγραφή «κόλλησε» σε λεπτομέρειες.

«Άκυρο» της Λιλ για Νιας στη Νότιγχαμ

Τον ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού το προηγούμενο εξάμηνο, προσπάθησε να αποκτήσει για λογαριασμό της Νότιγχαμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ωστόσο η μεταγραφή ουδέποτε κατέληξε σε «γάμο».

Συγκεκριμένα ο Σεχ Νιάς που άφησε θετικότατες εντυπώσεις με τη φανέλα του »τριφυλλιού» την περασμένη σεζόν, έκανε «γκελ» στους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, ωστόσο οι απαιτήσεις τις Λιλ, ομάδας που έχει τα δικαιώματα του παίκτη, ήταν υπέρογκες και η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Η Νότιγχαμ ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό με οψιόν αγοράς, αλλά στη Λιλ δεν προχώρησαν σε αποχωρήσεις και ο παίκτης παρέμεινε στις τάξεις της. Παράλληλα φρόντισε να «δέσει» τον Νιας και με ρήτρα ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
παρών»">

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.